TO Priboj

Вести

Будите у току 

45. Међународни сајам туризма

На 45. Међународном сајму туризма у Београду (22-25. фебруара) Туристичка организација Прибој представља туристичку понуду општине Прибој

Сајам пчеларства

У петак, 18. августа ’23. у оквиру редовних манифестација, одржаће се Сајам пчелара.

На сајму ће се представити произвођачи меда и производа од меда из Прибоја и ширег окружења. Посетиоци ће овом приликом моћи да се упознају и са пчеларском опремом, а сви производи ће бити доступни и за евентуалну куповину.

  • Петак, 18. август, Трг ФАП-а
  • од 8-16 часова.
FB_IMG_1624882602908

XIV Лимска регата и Лим фест

Од 09-10.07.2021. Организатори ТО Прибој и рафтинг клуб “Јастреб”. Концерт Аца Пејовића 09.07. , Регата Прибој-Сјеверин 10.07., концерт Бан Гога 10.07.

1

Радови на Стази здравља у Старом Прибоју

Већ непун месец дана трају радови на реконструкцији Стазе здравља у Старом Прибоју, од висећег моста преко Лима, код железничке станице, до Мраморја, односно Дома за старе, у дужини од непуна 3 километра.

2

Успешно завршен пројекат "Бели спорт"

На завршној конференцији за медије поводом успешне реализације прекограничног пројекта „Бели спорт и културно-историјско наслеђе са краја 19.века у функцији развоја туризма општина Рудо и Прибој“

3

Нова туристичка сигнализација у Прибоју

Туризам као грана привреде, све више узима маха и у општини Прибој. Потенцијали су велики, мада сви у довољној мери још нису искоришћени, али се бележе и конкретни потези.